У листопаді Wizz Air відкриє 6 напрямів з Одеси

Угорський лоукостер, окрім Києва, Львова та Харкова, тепер літатиме і з Одеси

Про це повідомила менеджер з корпоративних комунікацій Wizz Air Пауліна Госк на прес-конференції в Одесі, передає Avianews.

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air з листопада запустить рейси з четвертого українського міста Одеси до Будапешта, Берліна, Гданська, Братислави, Вроцлава і Катовіце. 

З 1 листопада лоукостер полетить з Одеси до Вроцлава, з 2 листопада - до Берліна, Будапешта, Гданська, Катовіце, з 3 листопада до Братислави. Частота польотів по всіх маршрутах складе 2 рейси на тиждень.

За словами Госк, з 28 жовтня буде запущено рейс зі Львова до Ларнаки (Кіпр). 

У 2008 році українська дочка Wizz Air кілька місяців виконувала прямі рейси Одеса-Київ. Припинення польотів в лоукостері пояснили поганим станом смуги в одеському аеропорту.

В Одеській міськраді спрогнозували, що новий аеродромний комплекс, який включає і нову смугу в аеропорту Одеси, планують ввести в експлуатацію в травні 2020 року.

Також повітряні ворота поступово переводять обслуговування рейсів до нового терміналу. З 29 липня 2019 року він обслуговує на виліт і приліт всі внутрішні рейси, а також на приліт всі міжнародні рейси. Вильоти міжнародних рейсів поки обслуговуються в старому аеровокзалі.