На Житомирщині легковик в лоба влетів у маршрутку: постраждали 24 людини, згоріла машина

На автошляху Житомир-Чернівці сталося лобове зіткнення мікроавтобуса Volkswagen та автомобіля BMW, після якого автівка загорілась

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

9 серпня близько 13.10 до поліції надійшло повідомлення про ДТП поблизу селища Тетерівка Житомирського району. У результаті лобового зіткнення мікроавтобуса Volkswagen та автомобіля BMW до медичних закладів доставили 24 людини, 12 з них госпіталізовано.

Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля BMW, рухаючись у напрямку м. Житомира, під час виконання маневру обгону, виїхав на узбіччя дороги, де втратив керування легковиком. У результаті BMW виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з маршрутним мікроавтобусом Volkswagen сполученням "Київ-Хмельницький", що рухався назустріч. За кермом пасажирського транспорту перебував 35-річний житель Хмельниччини. 

Після зіткнення автомобіль BMW загорівся. Рятувальники ДСНС в області локалізували пожежу.

Також на місці події працювали 5 бригад "швидкої допомоги".

У результаті ДТП 24 людини були доставлені до медичних закладів, 12 з них госпіталізовані, серед них 3 дітей.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Наразі рух автошляхом Житомир-Чернівці поблизу с. Тетерівки Житомирського району тимчасово ускладнений, організовано об'їзд.