Лідер "Арсеналу" може залишити команду через загрозу життю

Німецький півзахисник англійського "Арсеналу" Месут Озіл може залишити команду через погрози від злочинців

Про це повідомляє Eurosport

Німецький півзахисник англійського "Арсеналу" Месут Озіл найближчим часом може залишити Лондон, у зв’язку з конфліктом із місцевими злочинними угрупуваннями.

25 липня на автомобіль гравців "Арсеналу" Месута Озіла і Сеада Колашінаца вчинили напад. Бандити намагались зняти годинники з рук футболістів, однак їм цього зробити не вдалося, адже Колашінац вчинив грабіжникам опір.

Ситуація набула резонансу у ЗМІ, після чого одне із східноєвропейських злочинних угрупувань дало знати своїм "колегам", що тепер футболісти перебувають під його охороною. Нападники сприйняли цю заяву як виклик і тепер на гравців "Арсеналу" почалось справжнє полювання, злочинці заявили, що "тепер заберуть у гравців не тільки годинники, а все, що у них є."

"Арсенал" запровадив цілодобову охорону біля будинків футболістів, а також звільнив гравців від тренувань і матчів. Однак, клуб може піти і далі та розглядає варіанти з продажем гравців у інший чемпіонат. Предметний інтерес до Месута Озіла виявляє американський "Ді Сі Юнайтед", який розглядає німця, як заміну Вейну Руні.