Марш на День незалежності: координатор "Повернись живим" розповів про маршрут ходи ветеранів

Учасники Маршу захисників Україні пройдуть Хрещатиком, виконають на Майдані Незалежності гімн, а потім на Михайлівській площі відбудеться молебен за загиблими та концерт

Про це засновник Фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега розповів кореспонденту Еспресо.TV.

"Маршрут буде таким: від парку Шевченка "коробки" спустяться на Хрещатик, зупиняться біля ЦУМу, підрівняються, тому що це не будуть треновані військові, які ходять в ногу. Після цього пройдуть по Хрещатику до Майдану, відсалютують дітям, заспівають гімн і марш закінчиться. Після цього всі люди підіймуться до Михайлівського собору до "Стіни Пам'яті", і там пройде міжконфесійний молебен за загиблими", - поділився Дейнега. 

На сторінці заходу можна знайти більш детальну інформацію. Так, захід розпочнеться о 9:00 у парку імені Т.Г. Шевченка. Багатотисячна колона буде формуватися на проїзній частині перед корпусом університету імені Шевченка.

Орієнтовно о 9:30 колона зупиниться перед центральним універмагом України, щоб вирівняти свій стрій. Приблизно о 9:50 колона продовжить свій рух у напрямку Майдану незалежності України.

Приблизно о 10:20 марш прибуде до Майдану та почне рівномірно займати його площу для проведення фінальної частини заходу. Орієнтовно о 10:50 всі займуть свої позиції та виконають державний гімн України, групову фото та відео сесію, патріотичні скандування.

Приблизно о 12:00 офіційна частина маршу буде закінчена. Далі, частина людей піде на Михайлівську площу до "Стіни Пам’яті", де пройде молебен за полеглими в бою та концерт.