"Динамо" - "Брюгге": де та коли дивитися матч Ліги чемпіонів

Сьогодні у повторному матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" приймає бельгійський "Брюгге"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Перший матч між "Динамо" та "Брюгге" відбувся 6 серпня та закінчився перемогою бельгійського клубу з рахунком 1:0. Єдиний гол на 37-й хвилині забив Ганс Ванакен з пенальті.

У повторній грі киян влаштує лише перемога, при чому, якщо команда Олександра Хацкевича пропустить, то буде вимушена вигравати з різницею у два м’ячі.

Перед повторною грою з "Брюгге" київське "Динамо" зустрічалося із головним конкурентом у боротьбі за золоті медалі у чемпіонаті України - "Шахтарем" та поступилося на своєму полі 1:2. Динамівці з 6-ма очками опустилися в турнірній таблиці на третє місце. Їх випереджає "Шахтар", який має 9 балів та "Зоря", що набрала 7 пунктів.

"Брюгге" у 3-му турі чемпіонату Бельгії переміг у гостях "Остенде" - 2:0, йде у турнірі без втрат і очолює з 9 очками турнірну таблицю.

Для того, аби пробитися до групового раунду головного єврокубку переможцю матчу між "Динамо" та "Брюгге" також належить подолати раунд плей-офф. Там, у разі успіху в протистоянні бельгійцями, віце-чемпіони України зустрінуться з переможцем ігор між швейцарським "Базелем" та австрійським ЛАСК. У першій зустрічі між цими клубами австрійці здобули гостьову перемогу 2:1.

Ліга чемпіонів

3-й кваліфікаційний раунд. Повторний матч

"Динамо" (Україна) - "Брюгге" (Бельгія)

13 серпня, Київ, НСК "Олімпійський"

Початок - 20:30

Пряма трансляція на телеканалі "2+2"