Одесит став рекордсменом за кількістю вироків

Житель Одеської області за останні 46 років потрапляв до в'язниці 21 раз

Про це повідомляє портал "Судова влада України".

Вперше одесита засудив військовий трибунал у 1973 році за дезертирство та шахрайство, коли він проходив строкову службу. Наступний строк отримав вже у грудні 1978 року – Балтський райсуд засудив його до трьох років за крадіжку. Згодом цей громадянин був судимий Тираспольським міським судом на 10 років позбавлення волі, Єнакіївським міським судом Донецької області на 8 років та Роздільнянським райсудом Одеської області на 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Понад 10 разів до різних строків покарання його засуджували вінницькі суди та інш.

"Останній вирок зловмиснику-рекордсмену виніс Балтський районний суд Одеської області 9 серпня 2019 року, визнавши його винним у крадіжці грошей з автомобіля і в носінні незаконної вогнепальної зброї – обрізу мисливської рушниці", - йдеться у повідомленні.

Його засудили до п'яти років позбавлення волі.

Крім того, у документі зазначається, що чоловік визнав провину, зокрема у крадіжці грошей з машини, та додав, що рушницю знайшов в покинутому домогосподарстві.

Поза тим, в тексті останнього вироку зазначається, що фігурант – уродженець міста Цхалтубо (Грузія), громадянин України - безробітний.

Кожним вироком йому призначали реальну міру покарання, отже дві третини свого життя він відбув у в'язниці. Переважно одесита засуджували за крадіжки і розбої.