У Києві визначили переможців конкурсу "Село. Кроки до розвитку"

Вже чотири роки агрохолдинг МХП проводить конкурс бізнес-ідей. Це яскравий приклад того, як успіх однієї людини може вплинути на розвиток цілої громади

Менеджер із соціальної та корпоративної відповідальності ПрАТ "МХП" Світлана Мигаль каже: "Виробничі потужності МХП знаходяться саме в селах. Тому важливо, щоб підприємництво було в селі".

Компанія реалізовує подібні проекти для того, щоб кожен отримав можливість розвивати свою власну справу та покращив своє життя не виїжджаючи із села. На Київщині конкурс проводили вперше. Експерти серед багатьох бізнес-ідей відібрали найкращі та найперспективніші.

Керівник проекту від ГО "Центр Громадської Експертизи" Роман Михайлов наголосив: "Важливо, що проект доносить ключову ідею, що успіх однієї людини- це успіх громади. Через цей проект людина має показати, що фінансова допомога- це підтримка для старту".

 

На Київщині конкурс проводили вперше. Експерти серед багатьох бізнес-ідей відібрали найкращі та найперспективніші. Переможці отримали сертифікати у 50 тисяч гривень на відкриття чи розвиток своєї справи