Екс-гендиректор СТБ Бородянский може стати міністром, - Костюк

Володимир Бородянский може очолити міністерство гуманітарної політики

Про це заявив заступник голови ОПУ Юрій Костюк, передає Громадське.

За словами Костюка, Володимир Бородянский, який нещодавно став радником президента з питань гуманітарної політики й нині працює над гуманітарною стратегією України, може очолити міністерство гуманітарної політики. Його планують створити, об’єднавши кілька існуючих міністерств.

"Ми знаємо Володимира, як дуже ефективного і розумного менеджера, який довго займався медіабізнесом. Водночас це людина, яка вміє організовувати процеси і людей навколо себе", - зазначив заступник голови ОПУ.

Повідомляється, що в гуманітарній стратегії, над якою працює Бородянський, повинні бути враховані сфери культури і мистецтва, музеї, заповідники, музика, книговидання, бібліотеки, релігія, освіта, молодь, спорт, молодь, туризм, інформаційна безпека.

"Як буде ця стратегія формуватися - не один Володимир, і не зі мною або з президентом збираємося тісним колом ввечері на кухні і пишемо якусь гуманітарну стратегію. По всіх напрямках, які я назвав, він збирає експертні групи. Деякі напрямки вже збиралися. туди додаються визнані в сфері експерти ", - зазначив Костюк.

Раніше повідомлялось, що Зеленський призначив Бородянського своїм позаштатним радником.

Володимир Бородянський - український медіа-діяч, екс-голова правління ПрАТ "ММЦ СТБ".