У Станиці Луганській запустили багатомісний електрокар від КПВВ до зруйнованого мосту

З 16 серпня розпочав регулярний рух гольф-кар від контрольного пункту в’їзду-виїзду в Станиці Луганській до зруйнованого мосту через Сіверський Донець і назад

Про це голова Луганської облдержадміністрації Віталій Комарницький повідомив у Facebook.

“На найкоротшому, але найважливішому “маршруті миру” - 800 метрів між мостом та КПВВ “Станиця Луганська” почав курсувати перший електрокар. Це ще один проєкт щодо поліпшення умов перетинання громадянами “лінії розмежування”, реалізований спільно з Польовим офісом Верховного комісаріату ООН у справах біженців ООН у м. Сєвєродонецьк”, - написав голова Луганської ОДА.

За його словами, використання на цьому маршруті великого автобуса є досить проблематичним з точки зору безпеки людей та технічного обслуговування, тому заміна його на більш маневрові та економічні гольф-кари - це оптимальне розв'язання проблеми. Але, поки що, це - перспектива, зазначає Комарницький.

“Представники Управління Верховного комісара у справах біженців ООН краще за інших це розуміють. Адже, вони працюють по обидва боки лінії розмежування. Щиро дякую нашим надійним партнерам за все, що зроблено по облаштуванню КПВВ: від будівництва навісів, під якими люди можуть перепочити, закупівлі інвалідних візочків до оснащення робочих місць прикордонників. І, безумовно, за придбаний гольф-кар”, - додав очільник Луганської області.