Поблизу метро "Харківська", що в Києві, у дорожню аварію потрапила маршрутка. Є постраждалі

На проспекті Бажана, що поблизу метро "Харківська" у Дарницькому районі міста Києва, у суботу, 17 серпня 2018 року, сталася ДТП за участю маршрутного транспорту

Як розповів водій автомобіля Opel Zafira, він рухався у третій смузі, перед ним пригальмувала маршрутка, він також загальмував і в цей час почув писк шин і відчув потужний удар - це йому в зад врізався ВАЗ-2112. Від поштовху в зад "Опель" відлетів вперед і врізався в зад маршрутного автобуса, повідомляють ВартовіЕспресо.

Сам же водій ВАЗу і ще один водій-свідок мають свою версію того, що сталося. Вони стверджують, що це кермувальник "Опелю" намагався повернути направо з крайнього лівого ряду і це, мовляв, й спричинило аварію.

"Щоправда, чомусь удар від ВАЗа прийшовся "Опелю" чітко в зад, а не в бік, якби він насправді повертав", - наголошується у повідомленні.

Але справжній механізм аварії встановлюватимуть правоохоронці.

Якби там не було, а в результаті ДТП постраждав водій ВАЗу - він не скористався пасами безпеки і отримав травми голови, також легкі травми отримали його пасажири.

Лікарі "швидкої", які проїжджали повз, надали допомогу постраждалим безпосередньо на місці. Усі вони відмовилися від госпіталізації.