"Слуга народу" засудила Бужанського, який назвав журналістку "тупою вівцею", але його слова назвала "зрозумілою реакцією"

Партія "Слуга народу" засудила дії свого народного депутата Максима Бужанського, який напередодні образив журналістку "НВ" Ольгу Духнич

Про це повідомляє прес-служба партії у своєму Telegram-каналі.

"Партія "Слуга Народу" вважає неприпустимими особисті образи будь-якого громадянина України, у тому числі й представників ЗМІ. Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу "Новое Время". Керівництво партії та фракції "Слуга Народу" принесло пані Духніч вибачення", - йдеться у повідомленні.

Проте, у партії заявили, що вони розуміють, що висловлювання Бужанського були, "хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків".

"Тому ми просимо представників ЗМІ утримуватися від такого роду оціночних суджень – адже будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони надалі сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію як народні обранці", - додали у "Слузі народу".