Скандальний дует "Анна-Марія" їде в Росію "гідно представляти Україну" на пісенному конкурсі

Сестри Анна та Марія Опанасюк (дует "ANNA MARIA") поїдуть до російського міста Сочі на Міжнародний пісенний конкурс "Новая Волна"

Про це вони повідомили у своєму Instagram.

"Ми хочемо для людей планети Земля показати свою музику. Гідно представити країну. Бере участь близько 13 країн, і ми порахували, що неправильно, якщо Україна, де самі душевні пісні і гарні голоси, не буде представлена", - підписали світлину виконавиці.

Нагадаємо, що Анна і Марія – уродженки Сімферополя та є Заслуженими артистками АРК. Наразі вже давно живуть та працюють в Києві. Дівчата – доньки віце-прем'єра анексованого Криму в прокремлівському уряді Сергія Аксьонова Лариси Опанасюк. Їхній батько – Олександр Опанасюк – суддя на анексованому півострові.

У лютому у програмі "PRIME СКРИПІН" дівчата не змогли відповісти на запитання "Чий Крим?": спочатку вони не дуже успішно намагалися викрутитись, кажучи, що Крим їхній, "наш з сестрою дім". Однак коли ведучий конкретно запитав, до чиєї юрисдикції належить півострів, дівчата різко відповіли, що не відповідатимуть на це питання.

На наступне запитання ведучого про те, чи йде між Росією та Україною війна, дівчата відповіли:

"В Україні немає війни з Росією, це називається АТО. І взагалі, для чого ви це запитуєте? Слухайте, ми не є членами секретаріату Президента, щоб відповідати на таке. Ми не обговорюємо політику, ми – музиканти. Питання про війну ставте політикам, а не нам".