ДТП із Range Rover у центрі Києва: в автівці був "конюх" Януковича Згара, - ЗМІ

19 серпня у центрі Києва Range Rover врізався в натовп пішоходів

Про це пише Інформатор.

Зазначається, що одного з двох чоловіків, які вийшли з позашляховика, звуть Костянтин Згара.

"Це прізвище не раз згадували в ЗМІ, називаючи його "власником коней Януковича" і "кримінальним авторитетом Ахметова". У відкритому доступі сказано, що Костянтин Згара володіє кінним заводом "Міленіум" в Маріуполі, де, за чутками, перебувають коні Віктора Януковича і олігарха Онищенко. Також у відкритому доступі є інформація, що Костянтин Згара є головою "Жокей-клубу "Україна"", - написав Інформатор.

Повідомляється, що очевидці аварії розповіли, що після наїзду на пішоходів з Range Rover вийшло двоє чоловіків через водійські двері, а тому думки людей про те, хто керував автомобілем, розійшлися. 

Також журналісти зауважили, що на місці події стояла одна карета швидкої допомоги, яка надавала допомогу постраждалій дівчині, а потім до перехрестя під'їхала ще одна бригада медиків, хоча всі, хто вже отримав травми, були госпіталізовані.

"З власних джерел нам стало відомо, що це була приватна швидка допомога, яку викликав Костянтин Згара", - йдеться у повідомленні Інформатора.

"Потім підійшли до другого людині, який, за словами свідків, також вийшов з Range Rover. Він нам чітко сказав, що сидів за кермом позашляховика в момент аварії, а бізнесмен з Маріуполя - пасажиром. Хто насправді керував позашляховиком і інші деталі того, що сталося встановлює слідство", - розповіли журналісти.

нагадаємо, що внаслідок цього ДТП п'ятеро людей отримали різні травми.