20 вбитих і 11 поранених окупантів за 12 хвилин та розбита ворожа техніка: ЗСУ провели нищівну операцію на Донбасі

У середині липня бійці 54-ї механізованої бригади провели на Донбасі блискучу операцію, знищивши базу окупантів, на якій перебували військова техніка та особовий склад ворога

Про це повідомив у Facebook волонтер Юрій Мисягін.

За словами волонтера, операція стала найшвидшою, найуспішнішою за час війни на Донбасі, а також уперше була знята на відео.

"Лише 12 хвилин вистачило бойовій-розвідувальній групи К-2 і команді "Міністерство магії" з 54-ї механізованої бригади, щоб ворог на собі відчув всю силу і міць української піхоти. Вчасно отримана інформація зі штабу ОТУ "Північ" про концентрацію сил ворога, грамотно і таємно проведена розвідка безпілотниками, початок операції в найнесподіваніший час для ворога, удар із різних місць і з різної дистанції, швидкість і частота ударів, і постійно коригуємий вогонь з повітря - ось у чому запорука успіху. Завдяки злагодженим та чітким діям, а в операції брали участь всього 35 чоловік, групам вдалося практично повністю знищити базу терористів і всю техніку. що перебувала там", - розповів Місягін.

Українські військові знищили наступну ворожу техніку:

Крім того, загарбники втрати 20 бойовиків убитими та 11 - пораненими.

Операцію спланували і провели, коли дізналися, що окупанти готують обстріл із забороненої 122-мм артилерії. Замість відповідати на ворожий обстріл, українські військові дочекалися, коли терористи повернуться на базу разом із технікою та завдали нищівного удару.

"Коли ви будете дивитися це відео, то просто знайте, що всі, хто допомагає армії, доклалися до цього успіху. Ті планшети з програмами коригування вогню, дрони для розвідки та інше, ось все те, що ми завдяки вашій допомозі передали в 54-у бригаду ,- це все було великою підмогою для бійців", - додав волонтер.