У Коломиї відбувся унікальний фестиваль “МСЛ Drive for Life Fest”

Насолодитися ретро-автомобілями, політати на літаках, повітряній кулі, стрибнути з парашутом і послухати якісну українську музику – усе це нещодавно могли здійснити мешканці та гості Коломиї, що на Івано-Франківщині

“МСЛ Drive for Life Fest” - унікальний для України та Європи фестиваль, що поєднує автомобільний, мотоциклетний, парашутний спорт, малу авіацію, повітряні кулі та якісну музику. Цьогоріч фестиваль відбувся вже всьоме. Уперше його  генеральним спонсором став найбільший український оператор державних лотерей – “М.С.Л.” 

Подія поєднала екстремальні види дозвілля, до якого увійшли етап Чемпіонату світу з автозвуку, Кубок України з парашутного спорту, Чемпіонат України з автослалому, стрибки з парашутом, а родзинкою екстрим-івенту став “Відкритий чемпіонат України з боїв автомобілів”. 

Як зазначили організатори фесту, успішні соціально-важливі проекти стали одним із головних критеріїв при виборі спонсора. Саме тому вони пишаються тим, що ним став «М.С.Л.», адже компанія має багатий досвід реалізації масштабних КСВ-програм, у тому числі - спортивних і культурних.

“Ми  знаємо, що “М.С.Л.” завжди підтримує різноманітні соціальні та культурні проекти. Нам хотілося попрацювати разом з таким великим партнером. Ми пишаємося, що вони обрали нас, а ми обрали їх. Ми  зробили невеличкий ребрендинг і ми тепер “МСЛ Drive for Life Fest”, - говорить організатор фесту Михайло Вовк . 

Також відвідувачам представили насичену концертну програму: виступили відомі українські  гурти: ТНМК, “Антитіла”, ONUKA, “Тартак”, Draft, ”Фіолет” та багато інших.

На всіх повнолітніх відвідувачів фестивалю, окрім розважально-екстремальної програми, очікували розіграші приємних призів від генерального спонсора фестивалю.  Серед подарунків - сертифікати на польоти літаком, повітряною кулею та стрибки з парашутом.

Щороку фестиваль відвідують близько 20 000 шанувальників подібного виду дозвілля та відпочинку. Організатори зазначають, що проведення цього фесту має кілька цілей. Серед них: популяризація активного способу життя, розвиток автоспорту та малої авіації, збільшення туристичної привабливості Коломиї та Івано-Франківщини. Наступний фестиваль відбудеться вже у 2020 році.