Зеленський обіцяв, що епоха бикування завершиться, - Рибачук про скандал з Бужанським

Колишній глава Адміністрації президента заявив, що висловлювання, якими нещодавно відзначилися майбутні нардепи від "Слуги народу" Максим Бужанський та Олександр Дубінський можуть призвести до зникнення їх з політичної арени

Про це повідомив ефірі “ 24 каналу” Олег Рибачук.

"Це просто демонстрація такого занепадства, безкультур'я, бикування, рагульства, яке чомусь проявляється нерідко у людей, які десь частково і були журналістами", - зазначив він.

Рибачук додав, що це доволі дивна реакція, як для людей, які знають ціну слова.

"Чи це самоствердження. Але особливо Дубінський мене вразив тим, що говорячи про те, як його колега Бужанський перебрав в словах, (вжив - ред., ) набір слів ще на порядок тупіший або бикуватіший - говорячи їхньою мовою", - сказав Рибачук.

Крім того, за словами Рибачука, подібна поведінка негативно відбивається на подальшій кар’єрі політиків.

“Я звернув увагу, що це дуже погано закінчується для політиків. Якщо підете в історію українського парламентаризму, всі ті конфліктні ситуації журналіст-політик або політик-громадськість... Завжди ті політики, які ішли буром і намагалися таким чином самостверджуватися, програвали. Вони зникали з політичної арени”, - наголосив Рибачук.

Поза тим, він додав, що "Слузі народу" не бажано в перші дні, коли вони хочуть показати найвищу якість, нагадувати про найгірші риси попередників.

“Це все мало б відійти, ця епоха має бути чорти-де. Ми мали б забути про цю епоху. Бо це те ж саме, що нам обіцяв Зеленський, що от таких депутатів, от такої поведінки, такого хамства не буде”, - завершив Рибачук.