Гройсман закликав наповнювати Незалежність "реальним змістом"

Чинний глава уряду Володимир Гройсман звернувся на День Незалежності України, 24 серпня 2019 року, до суспільства та політикуму із закликом продовжувати розпочату його командою "динаміку змін"

Про це йдеться у тексті святкового привітання, оприлюдненого прес-службою прем'єра, передає Еспресо.TV.

"Ні для кого не є секретом, що українське суспільство втомилося десятиліттями спостерігати імітацію державної політики. Свій вибір на користь розвитку, а не імітації українці зробили ще у 2014 році, коли усвідомили ключові стратегічні пріоритети національного успіху – політичні та економічні свободи, докорінні внутрішні реформи та незворотність євроатлантичної інтеграції. Саме тому Уряд працював над впровадженням значних змін практично у кожній сфері суспільного та державного життя. Дуже важливо, щоб динаміка цих змін продовжувалася і надалі", - зазначив Гройсман.

При цьому він наголосив, що час - завжди найкращий арбітр, який розставить акценти і щодо невдач, і щодо успіхів.

"Але вже сьогодні є очевидним, що протягом останніх років в Україні відбулося більше змін, аніж за всі десятиліття незалежності", - наголосив прем'єр.

"Тож закликаю усі політичні сили, громадянське суспільство та громадян і надалі працювати задля подальшого наповнення нашої державної незалежності реальним змістом! Дякую усім, хто був причетним до тих змін, яких нам вдалося досягти! Вірю, що разом ми досягнемо успіху!", - підсумував він.