Парубій заявив, що сьогодні передасть Виборчий кодекс на підпис президенту

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій сподівається, що вже сьогодні він зможе підписати Виборчий кодекс України і передати його на остаточне затвердження президенту

Про це він повідомив на брифінгу, передає Еспресо.TV.

"Хочу повідомити вам, що апарат Верховної Ради провів дуже системну і дуже кропітку роботу, щоб підготувати його повністю на підпис голові Комітету. Станом на сьогодні, Кодекс повністю готовий до підпису", - заявив Парубій.

"Я готовий в будь-яку секунду його підписати, ми тільки очікуємо підпису голови комітету. Голова комітету перебував у відпустці, сьогодні він офіційно повертається з відпустки, і я переконаний, що голова комітету невідкладно підпише Виборчий кодекс, що дасть можливість мені також його невідкладно підписати і передати на підпис президенту. Тобто я розраховую, що вже завтра, в такий час Виборчий кодекс з регіональними відкритими списками буде підписаний і переданий президенту на остаточне затвердження.", - проінформував спікер.

P.S. Під час брифінгу Парубій заявив, що отримав повідомлення, що голова комітету Руслан Князевич вже підписав Виборчий кодекс, після чого спікер пообіцяв негайно його підписати ы надіслати на остаточне затвердження президенту.