Працівника "Українського аутсорсингу" вбило струмом

Друга смертельна надзвичайна подія за 10 днів сталася на виробництві з працівником компанії ТОВ "Український аутсорсинг" (Кам'янське Дніпропетровської обл. - робота на польських підприємствах із працевлаштуванням в Україні)

Про це повідомляє Державна служба з питань праці, передає Інтерфакс-Україна.

Відповідно до зведення, 20 серпня о 16:30 електромонтер ТОВ "Український аутсорсинг" 1982 р.н. отримав ураження електричним струмом під час монтажу автоматів протипожежної сигналізації внаслідок дотику до оголених проводів. Про НП у Держпраці повідомили 23 серпня.

Раніше повідомлялося, що в Польщі під час робіт на підприємстві LG Chem Wroclaw Energy за угодою з компанією ТОВ "Український аутсорсинг" загинув підсобний працівник 1991 р.н. - смертельна НП сталася 17 серпня 2019 року о 19:20.

"Під час установки технологічної прокладки всередині ліфта, виконуючи роботи за угодою на території підприємства LG Chem Wroclaw Energy в Республіці Польща, постраждалий застряг між основними роликами та роликами переміщення ліфта. Дістав травм, несумісних із життям", - констатувалося тоді в інформації Держпраці.