Радник Зеленського назвав його успіхи за перші 100 днів

Радник президента України, новообраний депутат Верховної Ради Микита Потураєв розповів про перші 100 днів Володимира Зеленського

Про це Потураєв заявив в ефірі Радіо Свобода, передає Еспресо.TV.

“Я вважаю, що хизуватися можна тим, що президент наочно показав якою може бути результативна політика, навіть, якщо вона запроваджується однією людиною, яка не має підтримки в уряді, яка не має підтримки в Верховній Раді, яка не має на кого опертися в регіонах, майже [...]Тим, не менше, президент продемонстрував результати і в міжнародній політиці, здійснивши низку результативних візитів, і з точки зору певної, дуже поки що невеликої, але певної деескалації війни з Росією”, - заявив радник.

Крім того, Потураєв наголосив, що Зеленський зумів продемонструвати рішучість перед українською бюрократією.

“Президент продемонстрував жорсткість в розмовах, і не тільки в розмовах, а й у відносинах з бюрократією українською, і президент, звичайно, показав, що у нього є з чим звертатися до Верховної Ради. Уже тими, навіть законопроєктами, які подавалися до Верховної Ради VIII скликання, які там, звичайно навіть не ставилися на голосування”, - додав радник.

Потураєв наголосив, що на порядку денному передовсім звільнення економіки від корупційного тиску і бюрократичних обмежень.