"Карпати" розірвали контракт із скандальним уругвайцем

Львівські "Карпати" вирішили розірвати контракт зі скандальним уругвайцем Кевіном Мендесом

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Львівські "Карпати" прийняли рішення розірвати контракт з уругвайцем Кевіном Мендесом, який неодноразово потрапляв у різноманітні скандали. Клуб назвав причини розірвання контракту.

" 1. Гравець двічі, без жодних поважних причин, не з’явився на тренуваннях, що, своєю чергою, в цілому негативно впливало на відновлення та підготовчий процес команди до офіційних матчів.

2. Відповідно до вимог контракту, Мендес, як і кожен легіонер клубу, був зобов'язаний за півроку від укладення контракту вивчити українську мову. Ніхто не вимагав від футболіста цитувати Франка, однак навіть азів спілкування українською Мендес опанувати за більше ніж рік так і не зміг.

3.На тренуванні уругваєць вчинив серйозне порушення правил гри у футбол щодо юного вихованця «Карпат», завдав удару по задній поверхні кісток гомілки та гомілково-ступневого суглобу, а коли ж карпатівець після отримання медичної допомоги таки підвівся і запитав, у чому справа, Мендес сильно вдарив його в обличчя. У підсумку – перелом щелепи у двох місцях, лікарня, операція. На запитання про те, чи готовий Мендес покрити витрати на медичне обслуговування, відповів, що порадиться із адвокатом.  

4. Фанати клубу надсилають фото та свідчення того, що Мендес дозволяє собі вживати алкоголь та тютюн просто посеред білого дня, у публічних місцях.  Подібні пагубні звички суворо заборонені, що окремо обумовлюється у контрактах.", - йдеться у зверненні клубу.

Кевін Мендес провів у "Карпатах" понад рік, зіграв у 14-х матчах і віддав 1 гольову передачу.