Стали відомі можливі суперники донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів

29 серпня відбудеться жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, в якому буде брати участь донецький "Шахатр"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Сьогодні, 29 серпня, о 19:00 відбудеться жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, в якому розпочнеться європейський сезон для донецького "Шахтаря". Вже зараз відомі потенційні суперники українського клубу, який опиниться у 2-й корзині при жеребкуванні.

Першого суперника "Шахтар" отримає з 1-ї корзини, у якій знаходяться переможець минулорічної Ліги чемпіонів - "Ліверпуль" (Англія), переможець минулорічної Ліги Європи - "Челсі" (Англія), і чемпіони своїх чемпіонатів - "Манчестер Сіті" (Англія), "Барселона" (Іспанія), "Ювентус" (Італія), "Баварія" (Німеччина) і ПСЖ (Франція).

Суперником з 3-ї корзини стане хтось з клубів: "Ліон" (Франція), "Баєр" (Німеччина), "Зальцбург" (Австрія), "Олімпіакос" (Греція), "Брюгге" (Бельгія), "Валенсія" (Іспанія), "Інтер" (Італія) і "Динамо" (Загреб, Хорватія).

Останнього суперника "Шахтар" дізнається з 4-ї корзини, де може в групу до українців потрапити "Генк" (Бельгія), "Галатасарай" (Туреччина), "РБ Лейпциг" (Німеччина), "Славія" (Чехія), "Црвена Звезда" (Сербія), "Аталанта" (Італія) і "Лілль" (Франція).

Зазначимо, що при жеребкуванні "Шахтар" розводитимуть з російськими "Зенітом" (1 корзина) і "Локомотивом" (4 корзина).