У Києві зіштовхнулись вантажівки: водій однієї з них, ймовірно, заснув

В Оболонському районі Києва, на проспекті Бандери неподалік від станції метро Почайна сталася ДТП за участю двох вантажівок

Про це повідомляють Вартові Еспресо.

Як розповів Вартовим Еспресо водій вантажівки Renault Magnum, він стояв перед світлофором і тільки-но збирався починати рух, як відчув потужний удар ззаду, від якого його машину відкинуло вперед на десяток метрів.

За словами водія, його від травми врятувало те, що він в момент удару відпустив гальмо і машина прокотилася вперед. Водночас це врятувало керманича вантажівки Hyundai HD170, адже інакше б кабіна вантажівки зазнала б ще більшої деформації.

Повідомляється, що кермувальник Hyundai виявився затиснутий в машині. Для того щоб його визволити довелося викликати рятувальників ДСНС, які після деблокування передали постраждалого чоловіка медикам "швидкої". Лікарі госпіталізували його з травмами ніг.

За попередніми даними, водій автомобіля Hyundai заснув за кермом чи просто був неуважним, через що і протаранив причіп вантажівки Renault в зад.

На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, працівники якої і мають встановити всі обставини автопригоди.