Шостий "Термінатор" може стати початком нової трилогії

Якщо "Термінатор: Фатум", прем'єра якого відбудеться 1 листопада 2019 року, стане касовим, Джеймс Кемерон зніме ще 2 частини

Про це голлівудський режисер і продюсер розповів Deadline.

Шоста частина культового фільму про "Залізного Арні" може стати трилогією. Проект може бути реалізований за умови, що "Термінатор: Фатум" (Terminator: Dark Fate) стане касовим.

"Якщо зберемо достатньо грошей, то будемо точно знати, в якому напрямку рухатися з наступними фільмами", - зазначив Кемерон.

Нова стрічка стане продовженням картини "Термінатор 2: Судний день" (1991). Кемерон додав, що можливість відродити "Термінатора" і зняти продовження, обійшовши кілька частин, була дана тільки за згодою глави студії Skydance Девіда Еллісона.

"Це була досить нестандартна ситуація, оскільки у створенні трьох фільмів я не брав участі, але коли я поговорив з ним, то зрозумів: йому подобається ідея повернутися до основ, зробити продовження другого "Термінатора". Ідея була інтригуючою", - сказав Кемерон.

Він також зазначив, що тільки на опрацювання сюжету, який би зміг сподобатися акторці Лінді Гамільтон (Сари Коннор), пішло кілька тижнів.

"Коли ми більш-менш розібралися, то зрозуміли, що це повинна бути серія з трьох фільмів", - додав режисер.

Режисером картини виступив Тім Міллер, творець першої частини "Дедпула". У головних ролях задіяні зірки попередніх частин Лінда Гамільтон (Сара Коннор) і Арнольд Шварценеггер (Т-800). До них також приєдналися нові актори: Маккензі Девіс, Наталія Рейс, Гебріел Луна і Дієго Бонета.

Світова прем'єра відбудеться 1 листопада 2019 року.