Творці "Гри престолів" вперше прокоментували ляп зі стаканчиком кави в останньому сезоні

Творці культового серіалу від НВО Девід Беніофф та Деніел Бретт Вайс вперше заговорили про анахронічний кіноляп зі стаканчиком кави в кадрі четвертого епізоду фінального сезону

Про це повідомляє Esquire.

У кадрі фентезійного серіалу "Гра престолів", події якого розгортаються в далекому від сучасності часі, у сцені святкування перемоги героїв над Королем Ночі перед Дейнеріс стояв сучасний паперовий стаканчик з кавою. Користувачі мережі вирішили, що це стаканчик з кав'ярні мережі Starbucks. Утім пізніше з'ясувалось, що це чашка кави від ірландської компанії Paper Cup.

Кіноляп бурхливо обговорювався фанатами та в світових ЗМІ. Тоді його прокоментували лише представники НВО.

Творці ж самого серіалу Девід Беніофф та Деніел Бретт Вайс заговорили про нього лише зараз. Тепер вони можуть навіть жартувати з себе.

"Це схоже на таку традицію, яка є у виготовленні перських килимів, коли ви робите невеличку помилку, адже лише Бог може створити щось досконале", - сказав Беніофф.

Він додав жартома: "Ось, чому я поставив кавовий стаканчик. Це було усвідомлене, узгоджене рішення".

Однак спершу, вони були дуже збентежені помилкою. "Ми так багато уваги приділяли Дейенеріс і Джону Сноу, що просто не бачили цю кавову чашку посеред всього. Спочатку ми не повірили своїм очам, потім нам стало соромно. Як ми пропустили стаканчик посеред кадру? Зрештою, це стало просто смішним. Помилка, над якою ми тепер іноді сміємося", - додав Беніофф.

Кіноляп на $2,3 млрд: маркетологи розповіли, скільки заробив Starbucks на випадковій рекламі в "Грі престолів"