Це лобіювання інтересів конкурентів: у Фірташа оскаржуватимуть рішення АМКУ у суді

У Фірташа оскаржуватимуть рішення Антимонопольного комітету про примусове розділення активів

Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

У компанії Group DF, яка належить українському олігарху Дмитру Фірташу, прокоментували рішення Антимонопольного комітету щодо примусового розділення активів, зазначивши, що оскаржуватимуть його у судах.

"Враховуючи, що рішення АМКУ ухвалене з грубими порушеннями закону, процедури, без доказів та аргументів, Group DF, безумовно, оскаржуватиме дане рішення у судах всіх рівнів і ми не сумніваємось у тому, що нам вдасться захистити інтереси українського виробника та зберегти вітчизняний хімпром", — повідомили у прес-службі.

Там також зазначили, що рішення Антимонопольного комітету є "тенденційним, прийнято на підставі аргументів сумнівної якості з грубим порушенням законодавства".

"Деякі оцінки і положення не витримують жодної критики і свідчать про лобіювання інтересів з боку конкурентів української хімічної промисловості. Таким чином, своїм рішенням АМКУ фактично вирішив стратегічне завдання в першу чергу російських конкурентів по знищенню вітчизняного хімпрому", - зауважили у зверненні.

У компанії Group DF додали, що рішення "ставить під загрозу існування цілої стратегічно-важливої галузі - української хімічної промисловості".