Відома українська тенісистка порадила Світоліній, як перемогти Вільямс

Відома тенісистка Юлія Бейгельзімер порадила першій ракетці України Еліні Світоліній, як перемогти американку Серену Вільямс у півфіналі US Open

Про це повідомляє btu.org.ua.

Бейгельзімер, яка завершила кар’єру в 2016 році, підкреслила, що Вільямс робить акцент на фізичну потужність, за якою переважає усіх своїх конкуренток.

"Тактика Вільямс практично завжди заснована на силі. Американка захоплює контроль над розіграшем з першого удару, намагається увійти в корт і не дати суперниці навіть зітхнути. Звичайно, дається взнаки те, що Серена набагато могутніша за будь-яку іншу спортсменку в турі, це просто інша вагова категорія", - сказала Бейгельзімер.

Водночас, вона вважає, що Вільямс далека від найкращої форми і це необхідно використати Світоліній.

"Після народження дитини вона стала ще більша і, як мені здається, фізично перебуває не в дуже хорошій формі. Тому її потрібно змушувати рухатися з самого початку матчу, щоб вже до кінця першої години американка грала на втомі", - порадила Бейгельзімер.

Світоліна зустрінеться з Вільямс у півфіналі US Open у ніч із четверга на п’ятницю о 2:00 за київським часом.

У рейтингу WTA Серена Вільямс перебуває на 8-й сходинці, а Еліна Світоліна є 5-ю ракеткою світу. Тенісистки зустрічались між собою 5 разів, 4 перемоги у американки, 1 - в українки. У останній зустрічі між спортсменками, під час Олімпійських ігор 2016, перемогу здобула Світоліна.