НАБУ повідомило про підозру екс-нардепу з фракції Ляшка

Детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру колишньому народному депутату Сергію Скуратовському

Про це повідомляє прес-служба САП.

Колишній народний обранець підозрюється у внесенні недостовірних відомостей у електронну декларацію. Він приховав наявність у його родини корпоративних прав на три юридичні особи загальною вартістю понад 24 млн. грн., користування Mercedes-Benz S450 та нежитловим приміщенням, вартістю 1,5 млн. грн.

У зв’язку із тим, що місцеперебування Скуратівського не встановлено, повідомлення про підозру вручено у передбачений ст. 278 КПК України спосіб. Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження підозрюваного.

Нагадаємо, що у березні 2019 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура вже направляла генеральному прокурору подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Скуратовського.

Сергій Скуратовський — народний депутат VIII скликання, голова комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства. Член депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка.