Радуцький просить перевірити роботу МОЗ за Супрун

Голова комітету ВР заявляє, що "невідкладне проведення аудиту" ініційовано "профільними асоціаціями"

Про це повідомив у Facebook Михайло Радуцький.

"Комітет з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування за ініціативи профільних асоціацій ухвалив рішення звернутись до Рахункової палати і Державної аудиторської служби щодо невідкладного проведення аудиту роботи Міністерства охорони здоров’я України за 2016 - 2019 рік. Комітету, парламенту і суспільству потрібна об’єктивна і повна оцінка роботи МОЗ", - написав голова комітету.

Він зазначив, що у такий спосіб він хоче допомогти міністру Зоряні Скалецькій у реформуванні відомства та наведенні ладу у сфері охорони здоров’я. 

"Також я ініціював розробку законопроекту про ліквідацію штучних бюрократичних бар’єрів у сфері охорони здоров’я. Звертаюсь до профільних асоціацій, лікарів, виробників, пацієнтів, експертів з проханням надати свої пропозиції: які штучні норми і регуляції заважають нормально працювати?", - наголосив він.

Радуцький додав, що на основі цих пропозицій буде розроблено законопроект про "розумну дерегуляцію в сфері охорони здоров’я, який ми обов’язково запропонуємо в парламенті".