Розбійник стане хуліганом: секретарю Бориспільської міськради Годунку повідомили про підозру

6 вересня прокурор повідомив про підозру секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Годунку за грубе порушення громадського порядку з особливою зухвалістю

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Київщини.

Під час досудового розслідування встановили, що посадовець 29 серпня 2019 року у приміщенні Бориспільської міської ради Київської області підійшов до потерпілого та без будь-якого пояснення взяв його за шию і, утримуючи чоловіка в такому положенні, почав завдавати численні удари, виражаючись при цьому нецензурною лайкою у присутності інших осіб.

Після нанесення чергових ударів потерпілий впав на підлогу, а підозрюваний депутат органу місцевого самоврядування сів на нього зверху та продовжував бити.

Після досягнення своєї мети, спричинивши потерпілому чоловіку видимих тілесних ушкоджень, Годунок припинив свої злочинні дії та покинув місце події.

Секретарю Бориспільської міської ради інкримінують злочин за  ч.1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Через деякий час постраждалий з лікарняного ліжка записав звернення до президента, главам МВС і СБУ із закликом взяти розслідування конфлікту під особистий контроль і привернути Годунка до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський вигнав із зали секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка за те, що той раніше був засуджений за розбій.