У Києві пройшов фінал програми розвитку стартапів "MHP Accelerator 2.0"

Це конкурсна програма від Radar Tech, Agrohub та МХП. Вона націлена на пошук, розвиток та інтеграцію технологічних рішень у сфері агробізнесу

Зі 123 поданих на конкурс заявок, журі проекту обрало 9 найкращих команд. Протягом 3х місяців 9 команд-резидентів проходили програму навчання від провідних експертів української та міжнародної стартап-екосистеми, працювали під менторством кращих фахівців МХП, запускали пілотні проекти, доопрацьовували власні рішення, перевіряли гіпотези і все це для того, щоб отримати можливість комерційного запуску в партнерстві одним з найбільших агрохолдингів Європи – МХП.

Директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП Ксенія Прожогіна наголосила: унікальність проекту полягає в тому, що він змінює культуру компанії та допомагає талановитій молоді розвивати свій бізнес в Україні.

Переможці MHP accelerator 2.0 отримали можливість комерційного запуску свого стартапу в партнерстві з агрохолдингом МХП. Без уваги не залишилися й інші учасники.

Кирило зі своєю командою довго розробляли свій проект. Вони навчилися відслідковувати життєвий цикл товарно-матеріальних цінностей. Чи то пластикових, чи то металевих.  За його словами, це дозволяє зменшити ризики шахрайства. Переможець каже: компанія МХП відкрила для них нові перспективи.