“Королівська колекція”: Андре Тан та Оля Полякова презентували лінійку одягу

Худі, футболки та аксесуари на будь-який смак. На кожен день, але із королівським настроєм. Всього 9 речей. Головні кольори – чорний та золото

Лінійку одягу дизайнер створив у колаборації із "королевою ночі" - Олею Поляковою. Колекцію створили для усіх українських жінок, які хочуть підвищити самооцінку. Оля та Андре упевнені: коли жінка вдягає одяг із короною, відчуває себе зовсім по-іншому!

"Щоб будь-яка жінка, не важливо, ким вона є, могла вдягнути кепку з короною і одразу показати, що вона королева! У моїй пісні "Королева ночі" і йдеться про те, що кожна жінка витре сльози, наступить на горло своїм проблемам, стане гарною і стане щасливою", - зазначає Оля Полякова.

Саме співачка стала ініціатором цього творчого тандему і наголосила на тому, щоб колекція складалася не з суконь, а з практичного та зручного одягу - на кожен день.

Дизайнер зізнається: працювати з примхливою співачкою було нелегко, але цікаво. Товаришують Андре Тан та Оля Полякова багато років. Співачка кілька разів ставала амбасадором бренду дизайнера. Сам Андре Тан називає "королеву ночі" своєю музою: “Оля – дуже харизматична особистість. Вона знає ,чого хоче. Я люблю працювати з такими людьми!”.

Усі презентовані речі вже можна і знайти у магазинах дизайнера, і купити на концертах Олі Полякової. Окрім колекції для жінок, співачка та кутюр`є пообіцяли випустити спеціальну лінію одягу і для чоловіків - футболки та худі.