Майбутній суперник розповів про недоліки Ломаченка

Потенційний суперник Василя Ломаченка - австралієць Джордж Камбосос - вважає, що український боксер все частіше демонструє свої недоліки

Про це повідомляє WBN.

Джордж Камбосос-молодший, який претендує на бій з Василем Ломаченком, заявив, що у останніх поєдинках українець показав свої слабкі місця.

"У своїй ваговій категорії Ломаченко найкращий, без сумнівів. Однак, переглядаючи попередні бої українця, я помітив, що він все частіше розкриває свої недоліки. Щоб перемогти Ломаченка, необхідно бути воїном. Зараз я голодний до перемог. Думаю, наш бій вийде дуже насиченим. Я з радістю погоджуся на нього", - сказав Камбосос.

26-річний Джорд Камбосос провів на професійному рингу 17 боїв та здобув 17 перемог, 10 з яких – нокаутом. Австралієць володів лише регіональними титулами.

У 31-річного Ломаченка 13 виграних поєдинків та 1 поразка. Українець володіє титулами чемпіона світу у легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).