У Каліфорнії представили новий iPhone 11

10 вересня в театрі Стіва Джобса на території кампуса Apple Park в Каліфорнії компанія Apple презентувала серію нових iPhone 11

Про це повідомли на презентації.

Дизайн смартфону залишився незмінним, однак відтепер в айфона дві камери - "звичайна" та "ультраширока". Тепер можна буде робити не тільки портрети людей, а й тварин. Обіцяють, що відмінні знімки вийдуть навіть у напівтемряві. Також стане можливим знімання в 4K при 60 кадрах на секунду на обох камерах.

Поза тим, на селфі-камері теж буде 4K відео при 30 кадрах на секунду. Вперше в історії айфонів фронтальна камера зніматиме уповільнене відео.

Зазначається, що новий процесор iPhone 11 - найшвидший з усіх, що встановлені в сучасних смартфонах. Також обіцяють, що iPhone 11 триматиме батарею на годину довше, ніж торішній XR.Телефон буде доступний у шести кольорах: жовтому, бузковому, блакитному, білому, зеленому та червоному.

iPhone 11 Pro серед смартфонів має найменшу діагональ екрану у 5,8 дюйма та потрійну камеру: звичайну, широку та ультрашироку . У них з'явилася функція Deep Fusion, яка робить одразу 9 знімків. Крім того, всі три камери можуть знімати відео в 4K/60 кадрів в секунду.

"IPhone 11 Pro - найкраща платформа для машинного навчання на будь-якому смартфоні", - сказали на презентації.

Смартфон буде доступний у п'яти кольорах: зеленому, space gray, срібному, білому та золотому.

iPhone 11 Pro Max найбільший і має діагональ у 6,5 дюйма. Інші характеристики збігаються з iPhone 11 Pro. 

iPhone 11 з двома камерами.

 

Відомий оглядач технічних новинок Wylsacom теж прокоментував новий смартфон.