Від завтра "Укрзалізниця" вводить заборону на вантажні перевезення Південно-Західною залізницею

"Укрзалізниця" вводить обмеження вантажоперевезень по Південно-Західній залізниці для всіх відправників і одержувачів для всіх видів вантажів

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Обмеження діятиме до 14 вересня 2019 року.

Крім того, з 11 вересня вводиться конвенція на контейнерні та контрейлерні перевезення всіх одержувачів в Литві. Діяти вона буде до скасування.

"Укрзалізниця" змушена вести тимчасову конвенцію щодо відправки вантажів призначенням на станції регіональної філії "Південно-Західна залізниця". Неефективне планування і використання ресурсів менеджментом зазначеної регіональної філії призвело до накопичення вагонів на вузлових станціях залізниці і збоїв в її роботі", - повідомили в "Укрзалізниці".

У компанії додали, що наразі перед керівником філії "Південно-Західна залізниця" поставлено завдання в найкоротші терміни забезпечити вивантаження кинутих вагонів і відправити їх до місць навантаження.

"Зазначена регіональна філія має для цього достатньо локомотивів і запас пально-мастильних матеріалів. А головне - всі важелі впливу для вирішення та недопущення подібних ситуацій", - вважають в УЗ.