У столиці підбили підсумки десятого ювілейного конкурсу напоїв “Best Drink-2019”

Дегустаційна комісія визначила переможців з-посеред 39 зразків дев’яти галузевих підприємств України

П’ять найвищих відзнак гран-прі конкурсу отримав Золотоніський лікеро-горілчаний завод. Який представив  торгові марки "Статус", "Амстердам" та "Ямайка". “Феноменальний успіх! П’ять гран-прі отримала наша продукція. У мене, навіть, всі дипломи в руки не вміщаються. Це дуже приємно, це дуже висока оцінка”, - ділиться враженнями президент ГК “Петрус” Людмила Русаліна.

Зразки оцінювали відповідно до європейської системи за 100-бальною шкалою методом сліпої дегустації. До складу журі увійшли досвідчені українські експерти, які обирали переможців за  критеріями смак, фізико-хімічні показники, властивості, зовнішній вигляд

Директор з якості та контролю виробничих процесів - Світлана Проценко каже: для того, щоб підтримувати статус лідера, компанія постійно розвивається, працює над покращенням продукції: “На нашому підприємстві запроваджена та розроблена система безпечності продукції , яка проходить контроль від входу сировини та матеріалів до кінцевого  продукту на всіх етапах виробництва”.

Компанія не боїться експериментувати і виводити цікаві продукти на ринок. Зараз у світі набирають популярність продукти з коноплі. Компанія не змогла пройти повз цей тренд, та виготовили свій конопляний алкогольний напій, який є абсолютно легальним.