Екстренер "Динамо" Блохін отримав пропозицію від колишнього клубу

Колишній тренер "Динамо" та збірної України Олег Блохін отримав пропозицію очолити грецький ПАОК, з яким він вже працював раніше

Про це повідомляє glavred.info.

ПАОК запропонував українському фахівцеві Олегу Блохіну посаду головного тренера. У клубі із Салонік незадоволені результатами команди у новому сезоні. Чемпіон Греції вибув з єврокубків. Тому президент клубу Іван Саввіді вирішив замінити на посаді головного тренера португальця Абеля Феррейру та запропонував очолити команду Олегу Блохіну.

Джерело, близьке до оточення українського тренера, підтвердило, що Блохін справді отримав пропозицію від ПАОК, наразі тривають переговори.

66-річний Олег Блохін вже тренував ПАОК у сезонах 1992/94 та 1997/1998. Під його керівництвом ПАОК у 1994 році фінішував у чемпіонаті Греції на 5-му місці, а у 1998 році посів 4-ту позицію.

"Динамо" Блохін очолював з вересня 2012-го до квітня 2014-го року. У 2006 році вивів збірну України до чвертьфіналу чемпіонату світу. Також тренував грецькі АЕК, "Олімпіакос", "Іонікос" та російську "Москву"