Під Києвом перекинулася цистерна з пальним, двоє постраждалих

Аварійна вантажівка перекрила три смуги руху в напрямку Києва, а у четвертому ряду багато уламків від автоцистерни і "Волги", через що утворився затор у напрямку столиці

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Під Києвом на Одеській трасі, поблизу с. Круглик перекинулася цистерна з пальним. Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, учасники ДТП рухалися в напрямку Києва. За словами свідків, керманич автомобіля ГАЗ "Волга" намагався випередити маршрутку, але з незрозумілих причин не впорався з керуванням, його авто пішло вліво і врізалося у автоцистерну однієї з АЗС. 

Після удару вантажівка, яка перевозила дизельне пальне, втратила керованість і влетіла у відбійник. Після контакту з металевою стрічкою автоцистерна перекинулася і стала на колеса, при цьому на асфальт витікло пальне.

Як розповіли свідки, після аварії керманич "Волги" втік до лісу, за ним відразу погналися небайдужі, але він невдовзі повернувся назад сам.

В результаті ДТП постраждав шофер вантажівки - у нього садна і подряпини. Йому на місці надали допомогу небайдужі водії.

Сам драйвер "Волги" також не скористався пасом безпеки і розбив собі голову об лобове скло, яке після аварії вилетіло з машини.

На місце ДТП виїхали рятувальники ДСНС та лікарі “швидкої”.

Аварійна вантажівка перекрила три смуги руху в напрямку Києва, а у четвертому ряду багато уламків від автоцистерни і “Волги”. Через це дуже ускладнився рух в напрямку столиці, пробка вже розтяглася на кілька кілометрів.

За словами свідків, водій ГАЗ-3102, коли вийшов з лісу, не дуже впевнено тримався на ногах. Але що саме стало причиною такої невпевненості - алкоголь або стрес після аварії - мають встановити поліцейські за допомогою алкотестера або ж нарколог.