Українці створили пристрій, що перетворює будь-яку поверхню на сенсорну або інтерактивну

У Чернігові 14 вересня відбудеться ІІ Всеукраїнський інноваційний освітній форум "Grani. Місія вчителя сучасності. Vol.2020", на якому презентують український винахід Cam Touch

Подію анонсувала пресслужба Чернігівської міської ради.

"Буде презентовано інноваційний український стартап - винахід під назвою Cam Touch, який перетворює будь-яку поверхню на сенсорну або інтерактивну", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в роботі загальнонаціонального вчительського форуму візьмуть участь близько 400 освітян із 17 регіонів України та 37 спікерів-експертів. У тому числі, багато педагогів із Чернігова. Триватиме форум один день і проходитиме на базі Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т. Г. Шевченка.

У програмі заходу - дискусійна панель та майже 30 майстер-класів і тренінгів. Дебати проведуть на тему "Онлайн-освіта має цілком прийти на зміну класичному викладанню, а професія вчителя в її звичайному розумінні - піти в минуле", а тренінги й майстер-класи присвятять новітнім педагогічним підходам, методичним розробкам, технічним засобам та іншому.

Організатори сподіваються, що форум не тільки дасть освітянам корисну інформацію, а й надихне їх на педагогічні досягнення та інновації.