Зеленський їде на Дніпропетровщину, де представить нового керівника ОДА

Президент України Володимир Зеленський в суботу, 14 вересня 2019 року, відвідує з робочою поїздкою Дніпропетровську область, де представить нового голову обласної державної адміністрації

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає Еспресо.TV.

Окрім того, президент ознайомиться з виконаними роботами з реконструкції автодорожнього моста №2 (Новий, або Центральний).

Зеленський також візьме участь у відкритті турніру "Найсильніша людина України - 2019" та ознайомиться з результатами капітального ремонту елементів благоустрою скверу "Прибережний".

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України погодив призначення голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації - підтримав проект указу президента про призначення Олександра Бондаренка на цю посаду.

Довідка

Як відомо з відкритих джерел, Олександр Бондаренко зареєстрований  у Харкові, але живе й займається підприємництвом Києві.

Його дружина Регіна Бондаренко - громадянка Росії.

Бондаренко задекларував квартиру в Харкові площею 126,9 квадратного метра, а ще квартиру в Києві площею 89,8. Має він автомобіль Mazda 6 2016 року випуску вартістю 850 тисяч гривень.

Бізнесмену належить 33,34% загального капіталу компанії “Бі енд Бі Фудз” (там він і працює директором) і 100% в компаніях “Сталі Бізнес Системи”, “ЛОК СТОК” і “ФІЛД Маркетинг”. Заробляє майбутній ймовірний чиновник 108 тисяч гривень – це зарплата за основним місцем роботи. А ще має 96 тисяч за сумісництвом і 144 тисячі доходу від підприємницької діяльності.

Однак дружина Бондаренка заробляє куди більше - 660 тисяч гривень. Де вона працює -невідомо.