Зеленський зустрівся з режисером "Чорнобиля" та зіркою "Карткового будинку"

Президент України Володимир Зеленський, під час форму YES у Києві, зустрівся із режисером серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезіном, акторкою "Карткового будинку" Робін Райт та голлівудськими зірками Мілою Куніс та Ештоном Кутчером

Про це Зеленський повідомив у facebook.

"Протягом двох днів мав кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезіном, ввечері, під час форуму YES мав приємність поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером. З усіма мали плідну бесіду про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates", - написав Зеленський.

Президент України закликав представників світової кіноспільноти вкладати гроші в український кінематограф.

"Звертаюся до представників світової кіноспільноти. Двері України відкриті для вас. Ми маємо все задля того, щоб знімати якісне кіно – і чудові локації, і "прокачаних" фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!", - закликав Зеленський.