Втрачається віра в себе, - Михайличенко про чергову поразку "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко після поразки від "Десни" заявив, що команді необхідно повернути впевненість у власних силах

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

За словами Михайличенка, у попередніх трьох іграх "Динамо" втратило забагато очок, а поразка у грі з "Десною" перекреслила величезний обсяг роботи, який було виконано командою останнім часом.

"Дуже неприємний відрізок часу – як для мене, так і для команди. У трьох іграх ми втратили дуже багато очок. Якщо у перших двох іграх ми можемо казати, що відбувалося моє знайомство з командою, то в цій грі кілька помилок перекреслили величезний обсяг роботи, який було виконано останнім часом. Були продемонстровані високі швидкості, було організовано достатньо конструктивних атак, але в моментах, які ми створювали, чогось не вистачало – десь майстерності, десь завершального удару", - сказав Михайличенко.

На його думку, після невдач футболістам необхідно повернути віру у власні сили.

"Напевно, це все від невпевненості, адже після низки невдалих ігор втрачається віра в себе. Потрібно футболістам повернути її, адже вони вміють грати у футбол. Але на даному етапі щось заважає", - констатував Михайличенко.