"РОСАВА" привітала Білу Церкву з 987-ю річницею

14 вересня Біла Церква відсвяткувала 987 річницю з дня заснування. З цієї нагоди у місті відбулися урочистості та святкові заходи, в яких взяла участь компанія "РОСАВА"

Саме з будівництвом у 70-і роки шинного комбінату Біла Церква перетворилася з провінційного міста  на індустріальний центр Київщини з сучасними житловими масивами і відповідною інфраструктурою. Населення міста збільшилося до 200 тисяч чоловік!

Цього дня майже 150 білоцерківських шинників  взяли участь у  Дефіляді – параді підприємств і організацій міста. Колектив "РОСАВИ" своїми досягненнями привітав  Білу Церкву і його мешканців з Днем народження!

Під час ходи на платформі вантажного автомобіля підприємства представлена експозиція легкових, легковантажних та агрошин, випущених за останні роки.  Велика кількість містян та гостей свята завітали цього дня на виставковий стенд підприємства, де була представлена   нова продукція, історичний стенд про розвиток підприємства та  міста, цікаві локації з інсталяціями шин спеціально підготовлені як для дорослих, так і для малечі. Тому тут можна було дізнатися не лише про шини, а й гарно відпочити   з дітлахами і змістовно провести час. Святкової атмосфери  додали конкурси з призами та фотосесії біля легкових шин та агрошин.

Сьогодні  "РОСАВА" - єдиний в Україні виробник шин для легкових автомобілів, комерційного транспорту і сільськогосподарської техніки.

Підприємство динамічно розвивається. Завдяки проведенню глобальної модернізації виробництва,  сьогодні  цехи оснащені сучасним автоматизованим обладнанням від відомих світових виробників; впроваджені передові технології і нові види сировини. Освоєно виробництво нових видів продукції та досягнуті успішні результати! Цього року  на потужностях "РОСАВИ" випущена перша 20-дюймова легкова шина, яка так само стала  першою 20-дюймовою шиною серед виробників шин країн СНД.

"РОСАВА" робить вагомий внесок  у соціально-економічний розвиток Білої Церкви і держави! Шини, що випускаються на підприємстві,  посідають лідерські позиції на шинному ринку  України. Білоцерківські  шини представляють Україну в 60 країнах світу.