Звільнення Амосової: Супрун розповіла про СМС з погрозами та побиття її чоловіка

Ексочільниця МОЗу Уляна Супрун розповіла про фізичні та психологічні атаки на неї та її чоловіка Марка через звільнення ректорки Національного медичного університету ім. Богомольця Катерини Амосової

Про це вона розповіла в інтерв'ю Українській правді.

"Коли ми хотіли змінити ректорів Одеського медуніверситету і НМУ (Національний медичний університет імені Олександра Богомольця, - Ред.). Це було важко. Вони явні корупціонери. Коли ми почали цю історію, зловили дуже багато негативу і атак. Не лише комунікаційних, але й фізичних. На засіданні Кабміну після того, як Катерину Амосову (ексректорка НМУ, - Ред.) звільнили, я, 3 міністри і прем’єр отримали СМС-ки з погрозами через те, що не повернули її на посаду", - зазначила Супрун.

Також колишня в.о. міністра охорони здоров'я додала, що й її чоловік Марко теж отримував такі СМС-повідомлення.

"Мій чоловік отримував такі СМС–ки. На нас напала група людей, мого чоловіка фізично побили. Коли ми пішли до СБУ і про це розповіли, нам сказали, що це люди чоловіка Амосової і в СБУ вже знають, як вони працюють. ... Два рази з нами таке було. Нам хотіли дати охорону, але це обмежує нас, тому ми казали "Ні". Це є їхня (корупціонерів, - Ред.) мета – залякати," - пояснила Супрун.