Нацполіція розкрила замовні вбивства топ-менеджера Caparol і чиновника Київського метрополітену

Національна поліція України в Київській області розкрила замовне вбивство топ-менеджера компанії Caparol трирічної давнини та замовне вбивство начальника відділу реклами КУ "Київській метрополітен", скоєне в 2019 році

Про це повідомив у Facebook начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Резонансне вбивство директора компанії Caparol було скоєне у вересні 2016 року в селі Крушинка Васильківського району. Потерпілому напередодні неодноразово погрожували розстріляли вранці з вогнепальної зброї.

У січні 2019 року в Києво-Святошинському районі начальника відділу реклами Київського метрополітену вбили трьома ударами ножем в спину. Слідчі встановили, що вбивство готували заздалегідь і це був ретельно спланований злочин. Аналіз зібраних матеріалів показав, що підготовка, скоєння і приховування слідів злочину ідентичні вбивству директора Caparol у 2016 році.

У вересні 2019 року поліція та прокуратура Киівщини провели 21 обшук, вилучивши зброю, боєприпаси, гроші, документи, жорсткі диски та інше. 7 підозрюваних, організаторів і виконавців біло затримано, їм оголошені підозри у створенні злочинної організації та скоєнні двох умисних вбивств на замовлення.