"В Apple не очікували такого попиту на iPhone 11" – Мінг Чи-Куо про те, з якими темпами продається новинка

Мінг-Чи Куо, відомий як найбільш точний аналітик Apple за версією Business Insider, заявив, що в компанії не очікували настільки високого попиту на нові смартфони Айфон 11 та Айфон 11 Про

Автор прогнозів стверджує, що стрімко зростаюча популярність новинок стала приємним сюрпризом для виробника. Після старту передзамовлень виявилося, що в покупці смартфонів зацікавлена значно більша кількість користувачів, ніж очікувалося в Купертино.

Найбільше уваги з боку покупців отримали телефони, корпуси яких виконані у нестандартних кольорах. Максимум замовлень компанія Apple отримала на iPhone 11 Pro Midnight Green. Наступний за популярністю 11 Айфон у фіолетовому та зеленому кольорі. 

За словами представників світових ритейлерів, подібні тенденції навіть можуть спровокувати дефіцит моделей з нової кольорової гами. При цьому офіційні партнери Apple запевняють, що всі смартфони, замовлені до моменту офіційного старту продажів, будуть доставлені до своїх власників у найкоротші строки.

Темпи продажів нових Айфонів

За словами Мінг-Чи Куо, в різних країнах спостерігаються зовсім відмінні тенденції попиту:

Зумовлений цей факт суттєвою різницею в ціні моделей, які були одночасно анонсовані виробником. Споживачі з Азії більше зацікавлені в покупці дешевшої моделі, а американці надають перевагу дорожчому флагманові.

Новий рекорд вже встановлено: За офіційними даними китайського веб-сайту Tmall станом на 13 вересня 2019 року (відразу після запуску передзамовлень), бажання купити iPhone 11 виявили вже понад 1 мільйон користувачів. Ця цифра перевищує стартовий попит на тогорічний бюджетний Айфон XR приблизно в 2 рази. При цьому, кількість потенційних власників оригінальної новинки зростає з шаленими темпами. 

Фанати "яблучної» техніки в Америці, Китаї та багатьох інших країнах світу вже почали формувати живі черги, виявляючи бажання якнайшвидше потримати новинку в руках. 

Мінг-Чи Куо стверджує, що нові Айфони можуть стати найпопулярнішими продуктами Apple. Якщо прогнози аналітика здійсняться, то вже до кінця поточного року виробникові вдасться реалізувати понад 75 мільйонів одиниць інноваційних смартфонів.