Україна вперше приймає зустріч міжнародної групи з питань інновацій Європейської асоціації лотерей і ТОТО

Кращі з кращих у лотерейному бізнесі з Європи - за одним столом, у Києві. Зустріч робочої міжнародної групи з питань інновацій Європейської асоціації лотерей і ТОТО вперше відбувається в Україні. Саме після таких заходів у світі лотерей і з'являються ексклюзивні новинки

Метт Годфрі, виконавчий директор робочої групи з інновацій Європейської асоціації лотерей і ТОТО, ділиться враженнями: «Місія нашої робочої групи - допомогти лотерейним операторам залишатися готовими до викликів інновацій. Коли ми збираємось разом, ми ділимося своїми іноваціями та навчаємося досвіду інших компаній. ELIG складається з 15-16 лотерейних операторів, й «М.С.Л.» один з них. Зокрема й «М.С.Л.» ділиться своїм досвідом та набирається його від нас».

Директор з маркетингу компанії, Павло Вайсеро, зізнається, що приймати європейських колег - велика честь: «Коли колеги приїжджають один до одного у країну, це ще й можливість подивитися, яку специфіку має та чи інша країна, які інноваційні речі реалізуються в них та які з них можемо використовувати ми».

У рамках зустрічі українці познайомили колег з інших країн зі своїми інноваційними розробками. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» презентував розробки миттєвих електронних лотерей – унікального на території Європи продукту, який перший запустив саме «М.С.Л.». Ці лотереї у 2017 році увійшли у ТОП-10 інноваційних продуктів у Європі. Для гравців їхня перевага у можливості швидкого виграшу, а для лотерейних операторів - у швидкості запуску на ринку. Також своїми знаннями та успішним досвідом поділилися й інші представники лотерейних операторів Європи.

Елвіз Анджеліні , старший радник з питань політики в Європейській асоціації лотерей і ТОТО, додає: «Що стосовно «М.С.Л.», то вони є дуже гарним прикладом того, як варто правильно використовувати переваги нашої організації з тієї точки зору, що ми представляємо багато різних компаній і наша організація — це наче міст, за допомогою якого, можна дізнатися напрям розвитку європейських стандартів та трендів. А вже за допомогою цього можна залишатися на вершині ринку, і «М.С.Л.» це робить».

Окрім присутності у робочій групі з питань інновацій, «М.С.Л.» наразі - єдиний лотерейний оператор України, який має власного представника у виконкомі Європейської асоціації лотерей і ТОТО.

Елвіз Анджеліні: «Слід окремо зазначити, що представник «М.С.Л.» - Євген Власенко – входить до найвищого управлінського органу асоціації – виконкому EL. Це найвищий рівень, на якому приймаються рішення стосовно стратегії розвитку політики організації, які будуть впливати на всіх членів асоціації»

До речі у 2013 році «М.С.Л.» стала першою українською лотерейною компанією, яка отримала сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри Європейської асоціації лотерей і ТОТО.

Між українськими і західними колегами, виявляється, багато спільного - стверджують партнери. У тому числі, й принцип відповідального бізнесу - фінансування різноманітних соціальних проектів. Члени EL фактично частину коштів з кожного купленого білета спрямовують на підтримку спорту, медицини, освіти чи культури. У минулому році загальні відрахування на добрі справи компаній з Європейської Асоціації державних лотерей і ТОТО склали понад 23 млрд. євро.

У рамках робочої зустрічі, після офіційного прийому, гості побували й у центрі столиці – прогулялися Майданом Незалежності.