Зінченко відреагував на звинувачення у зневазі до "Шахтаря"

Українець Олександр Зінченко пояснив зухвалі заяви футболістів "Манчестер Сіті" про зневагу до "Шахтаря" труднощами перекладу

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

За словами Зінченка, із заяв футболістів "Ман Сіті", які, нібито, обіцяли знищити "Шахтар" у Лізі чемпіонів, не слід робити далекосяжних висновків, оскільки вони спотворені недолугим перекладом.

"Я читав щодо цього пресу в нас у країні та розмовляв із гравцями: багато сайтів перекладає неправильно. Читачеві може здаватися, що все звучить грубо й зневажливо до суперника, проте ми поважаємо донецький "Шахтар" і знаємо, наскільки гарна ця команда", - сказав Зінченко.

Також український футболіст відмовився визнавати "Манчестер Сіті" фаворитом Ліги чемпіонів, та зазначив, що пріоритетним для клубу, все ж, залишається чемпіонат Англії.

"Ми не дивимось на букмекерів і те, що говорять інші, а просто зосереджені на своїй грі. Від матчу до матчу намагатимемось демонструвати максимальний результат. Збираємось змагатися за всі титули. Ліга чемпіонів є особливою, проте я не можу її виокремити, адже прем’єр-ліга лишається в пріоритеті", - зазначив Зінченко.