Instagram зняв серіал для IGTV про підлітковий булінг

Платформа Instagram випустила 4 епізоди документального серіалу "Без фільтрів", знятого у вертикальному форматі

Про це повідомляє Variety.

Режисером нового проекту став американський актор, продюсер і сценарист Джона Гілл, відомий ролями у фільмах "Мачо і ботан", "Кінець світу" тощо.

Документальний серіал для відеосервісу "Без фільтрів" (Un-filtered) знятий у вертикальному форматі і вбудований у платформу Instagram - IGTV. Серії тривають не більше 6 хвилин. Наразі вийшло вже 4 епізоди, всі вони доступні на офіційному каналі IGTV.

"Без фільтрів" розкриває тему підліткового булінгу. Його творець взяв інтерв'ю у героїв віком від 13 до 25 років. У серіалі вони розповідають власні історії, як ставали жертвами цькувань через зовнішність, як пораються з комплексами та навчаються любити себе. Джона Гілл також поспілкувався і з тими, хто безпосередньо був тим, хто ображав.

"Я спробував створити простір для молодих людей, де вони можуть поговорити, а їх почують. Я мріяв, щоб у моєму дитинстві була така платформа, де можна дізнатися про досвід і труднощі інших. Сподіваюся, що проєкт надихне підлітків розповісти свою історію і змусить їх відчувати себе не так самотньо", - розповідає Гілл.

Серіал увійде до низки ініціатив Instagram з боротьби з булінгом.