"Олександрія" програла "Вольфсбургу" в Лізі Європи

У першому турі групового раунду Ліги Європи українська "Олександрія" програла німецькому "Вольфсбургу" 3:1 у Німеччині

Про це повідомляє Еспресо.TV.

19 вересня, у рамках 1-го туру групового раунду ЛІги Європи, бронзовий призер минулорічного чемпіонату України "Олександрія" програла в гостях німецькому "Вольфсбургу" - 3:1.

На 20-й хвилині "Олександрія" пропустила перший м'яч у матчі. Після не сильного удару від Арнольда, м'яч курйозно вдарився об газон і залетів у ворота Юрія Паньківа.

Подвоїв перевагу німців,  ексгравець київського "Динамо" Адмір Мехмеді. На 23-й хвилині матчу йому скинули під удар і швейцарський нападник в дотик перекинув голкіпера, пробивши у верхню частину воріт.

Гол престижу українці забили на 67-й хвилині, Дмитро Гречишкін виконав небезпечний штрафний, після чого Євген Банада підставив ногу і забив - 2:1.

Останній забитий м'яч в сьогоднішньому матчі чекав на глядачів вже на 68-й хвилині поєдинку. Брекало відправив м'яч між ніг голкіпера збірної України - 3:1.

Ліга Європи

Груповий раунд, 1-й тур

Група L

"Вольфсбург" (Німеччина) - "Олександрія" (Україна) 3:1

Голи: Арнольд, 20, Мехмеді, 24, Брекало, 67 - Банада, 66

"Вольфсбург": Перван, Брекало(Нмеча, 76), Вегхорст, Герхардт, Мехмеді, Руссійон, Мбабу, Гілявогі, Арнольд, Кнохе, Тіссеран(Брума, 70)

"Олександрія": Паньків, Довгий (Ковалець, 45), Третьяков (Шастал, 65), Мірошниченко, Бухал, Лучкевич (Протасов, 81), Сітало, Пашаєв, Гречишкін, Банада, Дубра